Περιοχή

Η Παραλία Κατερίνης είναι μια κοσμοπολίτικη παραλία με ψιλή άμμο και φιλική ρηχή θάλασσα που απλώνεται σε έκταση πολλών χιλιομέτρων. Βραβεύεται επί σειρά ετών με την Ευρωπαϊκή Μπλε Σημαία και προσελκύει κάθε καλοκαίρι πάρα πολύ μεγάλο αριθμό τουριστών. 

Με την επιβλητική παρουσία του Ολύμπου στην περιοχή σε σύνδεσμο με τα Πιέρια, το βουνό των Πιερίδων Μουσών, η Παραλία είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε τις επισκέψεις σας στα μνημεία της ενδοχώρας. Η Βεργίνα, όπου βρίσκεται ο τάφος του Βασιλιά Φίλιππου, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μαζί με άλλους Μακεδονικούς τάφους είναι μια στάση μακριά. Δε πρέπει να χάσετε το μνημείο του Χρυσού Διαδήματος, δώρο προς τιμή του νεκρού βασιλιά, ένα αριστούργημα χρυσοχοΐας όλων των εποχών.

Υπάρχουν εγκαταστάσεις στο λιμάνι για γιότ και μικρά ταχύπλοα και ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχειακών συγκροτημάτων και ενοικιαζομένων δωματίων όλων των κατηγοριών,  πολλά εστιατόρια και ταβέρνες που προσφέρουν ελληνική και διεθνή κουζίνα, πλούσια αγορά, θαλάσσια σπορ, σημαντικές πολιτιστικές εκθέσεις, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Επιπλέον υπάρχουν ταξιδιωτικά πρακτορεία που οργανώνουν ταξίδια σε όλη την Ελλάδα με τα Μετέωρα, την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά να αποτελούν τα ταξίδια εκείνα που οργανώνονται σε εβδομαδιαία βάση κατά την καλοκαιρινή περίοδο και αποτελούν εγγύηση για τις αξέχαστες διακοπές σας.

OUR SECRETS

more secrets

BOOKING ONLINE

Hotel Image